ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


  
Νέο Volkswagen Tiguan

 


Το νέο Volkswagen Tiguan εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Με τα κορυφαία τεχνολογικά συστήματα και τα μοναδικά οδηγικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, σας υποστηρίζει σε κάθε διαδρομή.


O εντυπωσιακός σχεδιασμός του νέου Tiguan δηλώνει ότι είναι ικανό για τα πάντα. Το πακέτο εξοπλισμού off road το αναδεικνύει αυτό οπτικά ενώ οι υψηλής ροπής κινητήρες και το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4ΜΟΤΙΟΝ με τη λειτουργία Active Control και τα εναλλακτικά προφίλ οδήγησης, εξασφαλίζουν απόλυτο έλεγχο και κορυφαία οδηγική απόλαυση.

Στο εσωτερικό του νέου Tiguan όλα έχουν αλλάξει και ταυτόχρονα δείχνουν οικεία. Στο εργονομικά σχεδιασμένο εσωτερικό ξεχωρίζει η προσανατολισμένη προς τον οδηγό κεντρική κονσόλα, μέσω της οποίας μπορείτε να χειριστείτε εύκολα τις τεχνολογίες του Tiguan.

Ακόμη και στον δρόμο, νιώθετε σαν στο σπίτι σας χάρη στις διαθέσιμες mobile online υπηρεσίες “Car-Net” που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, άνετη και ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, μπορείτε να χειριστείτε επιλεγμένες εφαρμογές του κινητού σας μέσω της οθόνης αφής του συστήματος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση www.volkswagen-carnet.com


Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ: 
Νέο Volkswagen Tiguan