Ι. Γρατσας Α.Ε.Β.Ε


Η εταιρεα Γρατσας δραστηριοποιεται στον χρο του αυτοκιντου 50 χρνια και πλον, προσφροντας τις υπηρεσες της και εκπληρνοντας τις προσδοκες των πελατν της.

Το 1970 νο αμα μπανει στην εταιρεα ο υις Γιννης Γρατσας που το 1975 διευθνει το υποκατστημα της Μπαρακτρη ως εξουσιοδοτημνος μπορος εμπορεεται VW & Audi. Επσης διευθνει το συνεργεο που εκτς απ τις «κλασσικς» επισκευς συνεργεου και φανοβαφεου επιβλπει και επεμβανει στον μεγλο ττε γκο αισθητικν μετατροπν αλλ και στις μετατροπς κινητρων. Ττε η εταιρεα Γρατσας κλενει συμφωνες με τους γερμανικος οκους Zender και Oetinger για την αντιπροσπευση τους τα οποα διαθτει σε λη την Ελλδα. Σμερα χει την αποκλειστικτητα μνο για τα Zender. Αριθμς εργαζομνων 17.

1987 Ο γκος των πωλσεων απαιτε νο χρο στο Χολαργ μχρι να ετοιμαστε το κτριο που μχρι και σμερα βρσκεται η κθετη μονδα της VW επιβατικν και επαγγελματικν οχημτων στην Αγ. Παρασκευ.

1990 Στο κτριο της Αγ. Παρασκευς συγκεντρνονται πια λες οι δραστηριτητες της εταιρεας: πωλσεις, συνεργεο, φανοποιεο, βαφεο, ανταλλακτικ, αξεσουρ και για VW και για Audi.

2000 Ολοκληρνεται το ξεχωριστ κτριο που στεγζει την κθετη μονδα της Audi και περιλαμβνει πωλσεις, συνεργεο, φανοποιεο, βαφεο, ανταλλακτικ και αξεσουρ.

2002
Ολοκληρνονται οι εγκαταστσεις στην Παιανα επιφνειας 8,5 στρεμμτων, για στθμευση και προετοιμασα των καινοργιων αυτοκιντων, καθς και της Car Experts για την πληση μεταχειρισμνων αυτοκνητων κυρως VW & Audi.

2005 Παρνουμε πιστοποηση Συστματος Διαχερισης Ποιτητας ISO 9001:2000 και στις 2 κθετες μονδες. Αριθμς εργαζομνων 107.


Ποιτητα στην παροχ υπηρεσιν

• Αξιοπιστα: απδοση των υποσχσεων
• Ανταπκριση: πρθυμοι για βοθεια
• Ασφλεια: εμπνοντας πεποθηση και εμπιστοσνη
• Συμπθεια: φερμαστε στους πελτες πως θα θλαμε να μας φερθον
• Φυσικ χαρακτηριστικ: εκπροσωπντας την υπηρεσα μσα απ τις συνθκες του περιβλλοντος


Πλεονεκτματα της εταιρεας Γρατσας

α. Πνω απ 50 χρνια παρουσα στο χρο της VW & Audi που μεταφρζεται σε ριστη γνση των απαιτσεων του αυτοκιντου αλλ και των οδηγν.
β. Η εταιρεα Γρατσας εναι εξειδικευμνη στο να ανταποκρνεται στις απαιτσεις πολ απαιτητικν πελατν και χει ποσοστ πισττητας πολ πνω απ το μσο ρο της αγορς αυτοκιντου.
γ. Εμαστε κθετη μονδα, και ρα μπορομε να καλψουμε οποιαδποτε απατηση του πελτη.
δ. To σρβις μας αποτελεται απ ριστα και συνεχς εκπαιδευμενους, σμφωνα με τα πρτυπα του γερμανικο εργοστασου, μηχανικος και τεχνικος συμβολους που μπορον να εξυπηρετσουν πνω απ 100 αυτοκνητα την ημρα.
ε. Χρηματοδοτικ προγρμματα προσαρμοσμνα στις ανγκες και δυναττητες των πελατν.
ζ. Διατηρομε αρχεο του κθε αυτοκιντου στε να μπορομε να εξυπηρετσουμε τον πελτη και σε κποια τυχη στιγμ του.
η. Η Autocard Γρατσας με μοναδικ προνμια και προσφορς προς τους πελτες μας.